Ik heb nog geen account

6%
Cashback Korting

Spartoo.nl

Schoenenspecialist Spartoo.nl verkoopt tassen, heren-, dames- en kinderschoenen van meer dan 550 merken.


Cashback Korting bij Spartoo.nl

Voor iedere geslaagde online transactie bij Spartoo.nl ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 6%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Spartoo.nl te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Spartoo.nl

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Spartoo.nl.


Spartoo.nl Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Spartoo.nl.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Spartoo.nl die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Spartoo.nl kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Spartoo.nl kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Spartoo.nl, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Spartoo.nl kan worden afgekeurd indien de website van Spartoo.nl tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Spartoo.nl wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Spartoo.nl transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren