Ik heb nog geen account

8%
Cashback Korting

Under Armour

Under Armour is toonaangevend merk op het gebied van sportkleding, schoenen en accessoires. De producten van Under Armour worden wereldwijd gedragen door sporters op alle niveaus.


Cashback Korting bij Under Armour

Voor iedere geslaagde online transactie bij Under Armour ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 8%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Under Armour te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Under Armour

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Under Armour.


Under Armour Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Under Armour.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Under Armour die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Under Armour kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Under Armour kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Under Armour, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Under Armour kan worden afgekeurd indien de website van Under Armour tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Under Armour wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Under Armour transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren