Ik heb nog geen account

TOT
15%
Cashback Korting

123tijdschrift.nl

Met meer dan 500 aanbiedingen voor ruim 400 tijdschriften, vak- en dagbladen is 123tijdschrift.nl de grootste online kiosk van Nederland.

Sommige titels zijn zelfs alleen via 123tijdschrift.nl verkrijgbaar.


Cashback Korting bij 123tijdschrift.nl

Voor iedere geslaagde online transactie bij 123tijdschrift.nl ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Nationale Tijdschriftenbon 10%
Abonnement 15%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van 123tijdschrift.nl te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor 123tijdschrift.nl

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor 123tijdschrift.nl.


123tijdschrift.nl Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor 123tijdschrift.nl.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor 123tijdschrift.nl die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van 123tijdschrift.nl kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor 123tijdschrift.nl kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met 123tijdschrift.nl, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor 123tijdschrift.nl kan worden afgekeurd indien de website van 123tijdschrift.nl tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor 123tijdschrift.nl wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde 123tijdschrift.nl transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren