Ik heb nog geen account

123tijdschrift.nl

Met meer dan 500 aanbiedingen voor ruim 400 tijdschriften, vak- en dagbladen is 123tijdschrift.nl de grootste online kiosk van Nederland.

Sommige titels zijn zelfs alleen via 123tijdschrift.nl verkrijgbaar.


Cashback Korting bij 123tijdschrift.nl

Voor iedere geslaagde online transactie bij 123tijdschrift.nl ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Nationale Tijdschriftenbon 10%
Abonnement 15%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van 123tijdschrift.nl te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor 123tijdschrift.nl

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor 123tijdschrift.nl.


123tijdschrift.nl Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor 123tijdschrift.nl.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor 123tijdschrift.nl die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van 123tijdschrift.nl kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor 123tijdschrift.nl kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met 123tijdschrift.nl, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor 123tijdschrift.nl kan worden afgekeurd indien de website van 123tijdschrift.nl tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor 123tijdschrift.nl wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde 123tijdschrift.nl transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.