Ik heb nog geen account

4%
Cashback Korting

Booking.com

Met een keuze uit meer dan 500.000 hotels en appartementen is Booking.com is een van de grootste boekingsportalen ter wereld.

De Cashback Korting is afhankelijk van de vergoeding die Booking.com van het door u gekozen hotel of appartement ontvangt en bedraagt ongeveer 3 tot 4% van uw besteding.


Cashback Korting bij Booking.com

Voor iedere geslaagde online transactie bij Booking.com ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Boeking 4%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Booking.com te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Booking.com

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Booking.com.


Booking.com Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Booking.com.


Belangrijke informatie

  • Een Cashback Korting voor Booking.com kan worden afgekeurd indien een eventueel vereiste aanbetaling niet binnen het daarvoor gestelde tijdsbestek voldaan wordt.
  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Booking.com die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Booking.com kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Booking.com kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Booking.com, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Booking.com kan worden afgekeurd indien de website van Booking.com tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Booking.com wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Booking.com transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren