Ik heb nog geen account

9%
Cashback Korting

CarDelMar

CarDelMar biedt wereldwijd huurauto's aan via meer dan 6.000 verhuurkantoren. Op de Nederlandse markt onderscheidt CarDelMar zich door een laag prijsniveau, waardoor huurauto's van CarDelMar tot wel 30% goedkoper zijn dan die van concurrerende maatschappijen.


Cashback Korting bij CarDelMar

Voor iedere geslaagde online transactie bij CarDelMar ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 9%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van CarDelMar te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor CarDelMar

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor CarDelMar.


CarDelMar Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor CarDelMar.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor CarDelMar die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van CarDelMar kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor CarDelMar kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met CarDelMar, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor CarDelMar kan worden afgekeurd indien de website van CarDelMar tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor CarDelMar wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde CarDelMar transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren