Ik heb nog geen account

6%
Cashback Korting

De Bloemist

De Bloemist is gespecialiseerd in het versturen van bloemen en cadeaus (o.a. knuffels, wijn, champagne en heliumballonnen) door Nederland.


Cashback Korting bij De Bloemist

Voor iedere geslaagde online transactie bij De Bloemist ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 6%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van De Bloemist te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor De Bloemist

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor De Bloemist.


De Bloemist Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor De Bloemist.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor De Bloemist die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van De Bloemist kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor De Bloemist kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met De Bloemist, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor De Bloemist kan worden afgekeurd indien de website van De Bloemist tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor De Bloemist wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde De Bloemist transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren