Ik heb nog geen account

Eenvakantiehuisje.nl

Eenvakantiehuisje.nl is een specialist in de verhuur van vakantiehuizen, groepsaccommodaties, caravans, chalets en villa‘s in Nederland.


Cashback Korting bij Eenvakantiehuisje.nl

Voor iedere geslaagde online transactie bij Eenvakantiehuisje.nl ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
bij een boeking 4%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Eenvakantiehuisje.nl te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Eenvakantiehuisje.nl

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Eenvakantiehuisje.nl.


Eenvakantiehuisje.nl Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Eenvakantiehuisje.nl.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Eenvakantiehuisje.nl die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Eenvakantiehuisje.nl kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Eenvakantiehuisje.nl kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Eenvakantiehuisje.nl, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Eenvakantiehuisje.nl kan worden afgekeurd indien de website van Eenvakantiehuisje.nl tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Eenvakantiehuisje.nl wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Eenvakantiehuisje.nl transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren