Ik heb nog geen account

TOT
€ 30 00
Cashback Korting

Pricewise

PriceWise (voorheen PrizeWize) is een prijsvergelijkingswebsite voor energie-, internet en verzekeringsproducten gericht op particulieren en het MKB.


Cashback Korting bij Pricewise

Voor iedere geslaagde online transactie bij Pricewise ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Inboedelverzekering € 0,00
Opstalverzekering € 0,00
Zorgverzekering € 0,00
Digitale TV € 10,00
Internet € 10,00
Internet én telefoon € 15,00
Particulier energiecontract € 15,00
Internet én digitale TV € 20,00
Alles-in-één pakket € 22,50
Zakelijk energiecontract € 25,00
Autoverzekering € 30,00

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Pricewise te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Pricewise

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Pricewise .


Pricewise Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Pricewise .


Belangrijke informatie

  • Met ingang van 26 juni 2020 neemt Pricewise geen claims voor 'niet-geregistreerde' of 'foutief geregistreerde' transacties meer in behandeling.
  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Pricewise die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Pricewise kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Pricewise kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Pricewise , ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Pricewise kan worden afgekeurd indien de website van Pricewise tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Pricewise wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Pricewise transacties is maximaal 0 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren