Ik heb nog geen account

10%
Cashback Korting

Badkamer Televisie

Badkamer Televisie is een webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van (spat)waterdichte televisies, monitoren en DVD-spelers geschikt voor in de badkamer of de keuken.


Cashback Korting bij Badkamer Televisie

Voor iedere geslaagde online transactie bij Badkamer Televisie ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling
Badkamertelevisie.nl
10%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Badkamer Televisie te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Badkamer Televisie

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Badkamer Televisie.


Badkamer Televisie Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Badkamer Televisie.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Badkamer Televisie die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Badkamer Televisie kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Badkamer Televisie kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Badkamer Televisie, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Badkamer Televisie kan worden afgekeurd indien de website van Badkamer Televisie tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Badkamer Televisie wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Badkamer Televisie transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren