Ik heb nog geen account

TOT
7,5%
Cashback Korting

COOP

COOP is een coöperatieve supermarkt met een webwinkel en 250+ fysieke winkels in Nederland. COOP bezorgt op bijna alle adressen in Nederland.


Cashback Korting bij COOP

Voor iedere geslaagde online transactie bij COOP ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Boodschappen
Bestaande Klant
2,5%
Boodschappen
Nieuw Klant
7,5%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van COOP te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor COOP

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor COOP.


COOP Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor COOP.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor COOP die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van COOP kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor COOP kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met COOP, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor COOP kan worden afgekeurd indien de website van COOP tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor COOP wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde COOP transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren