Ik heb nog geen account

7%
Cashback Korting

Replace Direct

Replace Direct is een gespecialiseerde webwinkel voor reserveonderdelen en verbruiksartikelen voor computers, mobiele telefoons, randapparatuur, gereedschap, withoed en huishoudelijke apparatuur.


Cashback Korting bij Replace Direct

Voor iedere geslaagde online transactie bij Replace Direct ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 7%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Replace Direct te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Replace Direct

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Replace Direct.


Replace Direct Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Replace Direct.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Replace Direct die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Replace Direct kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Replace Direct kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Replace Direct, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Replace Direct kan worden afgekeurd indien de website van Replace Direct tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Replace Direct wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Replace Direct transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren