Ik heb nog geen account

6%
Cashback Korting

Tassimo

Tassimo produceert en verkoopt warmedrankenautomaten voor consumenten en brengt daarmee favoriete merken zoals Costa, Cadbury, Milka en Carte Noire de huiskamer.

Alle machines werken met de Tassimo-gelabelde koffie pod, genaamd T-Discs.


Cashback Korting bij Tassimo

Voor iedere geslaagde online transactie bij Tassimo ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 6%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Tassimo te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Tassimo

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Tassimo.


Tassimo Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Tassimo.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Tassimo die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Tassimo kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Tassimo kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Tassimo, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Tassimo kan worden afgekeurd indien de website van Tassimo tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Tassimo wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Tassimo transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren